Modern farmhouse

A modern farmhouse a hagyományos farmház stílust és a modern dizájn elemeit kombinálja. A stílus nagyon népszerűvé vált, amelyhez már kiegészítők és lakberendezési tárgyak is biztosítottak.

A modern farmhouse stílusra jellemzőek a meleg, természetes anyagok, mint a fa, a kő, a cserép és a beton alkalmazása. A kiegészítő termékekre is jellemző a stílus színvilága, de itt már megjelenik a modern stílus irányzata színvilágban és alakzatban egyaránt. Az stílus egyik legfontosabb jellemzője a rusztikus elemek használata, mint a természetes fa gerendák, cserépkályhák és a nyers fa bútorok egyaránt. A stílusban viszont az elemeket modern vonásokkal, kiegészítőkkel kombinálják.

Modern farmhouse stílusban elképzelhetetlen a korszerű kiegészítő termékek. Legyen az fürdőszoba szett, fürdőszobaszőnyeg vagy akár a konyhában a vágódeszka. A modern termékek lehetnek kosarak, konyhai üvegek vagy akár Spa – Relax termékek az egész otthonban, aminek alkalmazását csak a fantázia szabja meg.

Nézet:
Sorrend:

A modern Farmhouse termékek egy új világot tudnak teremteni, ami a meleg otthont tudják előtérbe segíteni. Lehetőségek csak Ön elképzelésén múlik.