Farmhouse stílus

A farmhouse stílus egy népszerű belsőépítészeti stílus, amelyet a vidéki életmód ihlet. A Farmhousera jellemző, hogy természetes anyagokat használ, amivel egy más dimenzióba röpíti a stílus kedvelőket. A stílusban jellemző a fa, a kő és a fém anyagok önálló vagy keveredése más szóval az otthonosság az egyszerű formák alkalmazásával. Az stílus célja a megnyugtató és meleg otthon megteremtésének biztosítása és a nyugodt környezet kialakítása.

A farmhouse stílus a modern és a rusztikus megoldások és elemek keveredéséből áll, amelyek segítségével a tér, környezet egyedivé és személyessé válik. A stílus alapvető eleme az antik bútorok, dekorációs kiegészítők, textíliák. A stílus előszeretettel használja az anyagokat eredeti színében és pompájában, hogy a természet jegyei megjelenjenek bennük.

A farmhouse stílusban fontos az egyszerűség és a letisztultság, amelyet a dekorációs tárgyakban, kiegészítőkben is erőteljesen alkalmaz. A stílus irányzatban alkalmazható kiegészítő termékeket egyaránt beltéren és kültéren is használhat a teljesség igénye mellett.

A menüben található Farmhouse dekoráció és lakberendezési kiegészítők melyekkel otthonossá, színesebbé praktikussá tehetők a helységek, otthonunk és környezetünk.

A Farmhouse dekorációban található lakberendezési kiegészítők az otthon melegének megteremtésében biztosít páratlan lehetőségeket és megoldásokat az elképzeléseinek. Legyen az egy színes kép a falon vagy váza a helységben. A lakberendezés nem csak a látható területeken, hanem minden olyan felületen megvalósítható, ahol az átláthatóság fontos, mint egy tárolóban, szekrényben. A lakberendezési kiegészítők ebben segítik Önt, hogy az ötleteinek a megálmodása után lehetőséget teremtsen a megvalósításban.