Lebomló kutyakaki gyűjtő zacskó,újrahasznosított papírból 25 db

-60%
ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Lebomló kutyakaki gyűjtő zacskó,újrahasznosított papírból 25 db
1 045 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

418 Ft

Újrahasznosított papírból készült zacskó és lapát kutyaürülék összeszedéséhez. 100% lebomló alternatívája a műanyag zacskóknak.
Környezetbarát és egyben higiénikus megoldás tudatos gazdiknak! :)
Származás: Csehország
Kiszerelés: 25 db/csomag

Részletek

Az utcák és parkok tisztasága nem csak az önkormányzatok, de a kutyatartók közös felelőssége is. A FEDOG biológiailag lebomló kutyaürülékes zacskókkal és lapátokkal higiénikusan és gyorsan eltakaríthatod a piszkot kutyád után.
Minden kutyagumi-gyűjtő zacskóhoz jár egy darab kartonpapír, ami könnyedén lapáttá hajtogatható. A lapát segítségével érintkezés nélkül feltakaríthatsz a kutyád után. A kutyapiszok zacskó és a lapát újrahasznosított papírból készül, biológiailag lebomló, emellett vízálló, szakadásálló és átlátszatlan. Használata gyors és egyszerű!

Használata:
1. Vedd ki a karton lapátot a zacskóból!
2. Hajtsd össze a hajtások mentén, hogy lapát legyen belőle!
3. Miután használtad, higiénikusan dobd ki a zacskót, vagy komposztáld kerti komposztálóban!


Hogyan szolgálja a FEDOG® papírszett a környezetet?

Egy nemzet kulturáltsági színvonalát mi sem mutatja be jobban, mint annak a higiéniai és esztétikai szabályokhoz való viszonyulása!
Elég egy pillantást vetni az utcáinkra és azok azonnal megmutatják, valami nincs egészen rendben.
Napi viszonylatban csak Budapesten közel 40 tonna kutyaürülék keletkezik és a házi kedvencek száma országszerte évről-évre növekszik! Lássuk be, nincs az a köztisztasági vállalat, aki lépést tud tartani ennyi kutyával és azok végtermékeivel.
Ezért vár a feladat a kutyatartókra, hogy a problémát saját maguk oldják meg, és kutyáik után összegyűjtsék az „ottfelejtett” kutyapiszkot!
Erre a problémára dolgozták a FEDOG ® kutyaürülék gyűjtő papírzacskót, ami gyors, egyszerű, higiénikus és olcsó megoldást kínál. A terméket a Cseh Szabadalmi Hivatal 1994-ben jegyzete be, majd 1995-ben innovációs díjat kapott! 1998-ban a japán NICHIETSCU Co. (biotechnológiákkal foglalkozó vállalat) azt nyilatkozta a termékről, hogy egy ez komplett kidolgozott rendszer, ami tíz évvel megelőzte a korát!
A FEDOG ® parírszett nem terheli a környezetet, hiszen 100%-ban újrafeldolgozott papírból készül, így könnyen lebomlik szemben a hagyományos műanyag zacskókkal.
A szett egyszerűen, tisztán, könnyen használható! A benne lévő speciálisan kialakított lapát segítségével egyszerűen felszedjük a kutyaürüléket, majd a papírzacskóba tesszük és a szemetesbe dobjuk.
A szett 100 százalékban újra feldolgozott mérsékelten vízálló papírból és keménypapírból készült!

Adatok
Arukereso.hu Export Kategória
Háziállat
Cikkszám
ZO0002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!