Hydrophil Felnőtt bambusz fogkefe közepes sörtével - natúr

-60%
ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Hydrophil Felnőtt bambusz fogkefe közepes sörtével - natúr
1 404 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

562 Ft

100% bambusz nyél, BPA-mentes, közepes keménységű műanyag sörték!
A sörték kőolaj-mentesek, megújuló alapanyagból, ricinus olajból készülnek!
Vegán, fair, 96%-ban komposztálható!
Gyengéden, mégis alaposan tisztítja a fogakat és a fogínyt!
Gyártó: Hydrophil
Származás: Kína

Részletek

Környezetbarát, természetes alapanyagú bambusz fogkefe, BPA mentes, ricinusolajból készült műanyag sörtével, a biztonságos és alapos szájápolásért!
A fogkefe nyele műanyagmentes és biológiailag lebomló, egy gyorsan megújuló anyagból, 100% bambuszból készül. A sörték BPA-mentes Nylonból készülnek, és elérhetőek közepesen kemény illetve puha változatban. Mindegyik fogkefe újrapapír kartonból készült dobozba van csomagolva.
Mint minden fogkefét, azt ajánljuk hogy ezt is 3 hónap után cseréld le. Ha elhasználódott, a műanyag sörtéket szedd ki egy fogóval, vagy törd le a fejet, a nyelet pedig egyszerűen komposztálhatod.
A felnőtt fogkefe méretei:
Hossza: 19 cm
Fej hossza: 2,5 cm
Fej szélessége: 1 cm
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK a Hydrophil csapatától:
1. Mit jelent a név: Hydrophil?
Szerelmesek vagyunk a vízbe! A Hydrophil szó görögül annyit jelent: vízszerető. Mindannyiunknak szüksége van vízre, erre a csodás erőforrásra ahhoz hogy éljünk. Hogy az eljövendő generációk is élvezhessék áldásos hatásait, mi szeretnénk minél kevesebbet használni és szennyezni belőle.
A Hydrophil projekt célja, hogy tudatosan közelítsünk a víz témaköréhez. Éppen ezért olyan termékeket árulunk, amelyek vízsemlegesek, vegánok, és méltányos körülmények közül származnak.
2. Miért vízsemleges, vegán és méltányos?
A vízsemlegesség annyit jelent, hogy a termék a lehető legkevesebb víz felhasználásával készült: természetes alapanyagokat használunk, amelyeket nem szükséges mesterségesen öntözni, például bambuszt. Ezen túl pedig kizárólag kőolajtól és kémiai adalékanyagoktól mentes festékeket használunk, így ezek nem hagynak semmilyen maradandó nyomot a szennyvízben, illetve a komposztálás során a talajvízben.
Nem akarunk szükségtelenül kárt okozni a világban, ezért a termékek nem tartalmaznak állati összetevőket, és nem teszteltek állatokon. Minden termék méltányos kereskedelemből származik, mivel hisszük, hogy a fair munka fair bért érdemel.
3. Miért adományozunk a Viva con Agua nevű civil szervezetnek?
A profit 10%-át a Viva con Agua nevű szervezetnek adományozzuk, ami a déli féltekén élő emberek tiszta ivóvízhez való hozzáféréséért küzd. Azért tesszük ezt, mert elképesztőnek tartjuk azt a tényt, hogy 2016-ban 780 millió ember számára még mindig nem volt elérhető a tiszta ivóvíz. Meg akarjuk tenni ami tőlünk telik, hogy ezt megváltoztassuk.
4. Miért kell minimalizálni a műanyaghulladékot?
Folyamatosan műanyagokkal vagyunk körülvéve, hiszen nagyon sokoldalú és olcsó ez az anyag. Azonban ellene szól, hogy nagyjából 500 év kell a lebomlásához. Az óceán felületének minden egyes négyzetkilométerére nagyjából 13.000 darab műanyag jut, amelyet az óceáni áramlatok sodornak szét minden égtáj felé. Ráadásul a legtöbb műanyag kőolajból készül, ezért tovább növeli a fosszilis erőforrások kiaknázását.
Mindezek miatt úgy gondoljuk, hogy a műanyagok további használatát erősen át kell gondolni, és radikálisan csökkenteni kell.

Adatok
Arukereso.hu Export Kategória
Fogkefe
Gyártó
Hydrophil
Cikkszám
ZO0030
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!