Francia vidéki stílus

A francia vidéki stílus egy modernebb kialakítás a lakberendezés világában. A stílusra jellemző a természetes anyagok alkalmazása, mint a fa és a kő egyaránt. A stílus fő alkotó elemeit, mint a bútorok, kiegészítők és textíliák finom részletességgel kerülnek kidolgozásra, alkalmazásra.

A francia vidéki stílussal a meleg otthon megteremtését lehet megvalósítani a modern korban egyaránt. A stílus olyan hangulatot teremt meg, hogy alkalmazása elfelejteni a napi gondokat és problémákat egyaránt.

A dekorációk világában kedveli a pasztell színeket, moderneb stílusú kiegészítőket és a bútorzatban a koptatott fehér kialakításokat. A stílus irányzatban fontos az összhang az otthon a bútorok és a kiegészítők között. A francia vidéki stílus nagyon kedvelt lakberendezési megoldás, ami nagyon elegánssá tudja tenni otthonunkat.

A francia vidéki stílus minden helységben és a kertben is kialakítható az elképzeléseink alapján. A kialakításhoz a weboldalon található termékek segítenek ötleteink megvalósításában.