Ecoizm Szemeteszsák újrahasznosított műanyagból 60L

Ecoizm Szemeteszsák újrahasznosított műanyagból 60L

Magyarországon begyűjtött szelektív hulladékból készült szemeteszsákok!
100% újrahasznosított, színezékmentes!

Több méretben készült, erős!
Gyártó: Ecoizm
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 20 db/tekercs
Méret:64x71cm

Részletek

Ecoizm, saját márkás, erős szemeteszsákok újrahasznosított alapanyagból.
A zsákok Budapesten készülnek, helyileg begyűjtött polietilén hulladékból.
Miért ajánljuk nektek, hogy használjatok újrahasznosított műanyag szemeteszsákot?
Célunk a hulladékmentesség, a hulladékszegény életmód elősegítése minden lehetséges módon. Amíg a hulladékcsökkentésünk el nem éri a maximális szintet (azaz a teljes hulladékmentességet), addig bizony sok szelektíven gyűjtött hulladékot termelünk a háztartásainkban. A szelektív gyűjtésnek viszont csak akkor van értelme, ha a hulladékból hasznos új termék készül. Méghozzá lehetőleg minél közelebb gyártva és értékesítve, hiszen az utaztatásnak jelentős ökológiai lábnyoma van.
A lebomló zacskót is sokan keresik mint környezetbarát alternatívát, de sajnos amennyiben hulladéklerakóra kerül, ennek nincs nagy környezeti előnye, hiszen az oxigéntől elzárt környezetben az egyébként lebomló anyagok sem feltétlenül bomlanak le. A lebomló szemeteszsákok gyártásához viszont épp úgy hasznos erőforrásokat, például élelmiszerek termesztésére is alkalmas földterületet, édesvizet használnak fel, mint a nem lebomló társaikhoz. Ezzel szemben az újrahasznosított szemeteszsák esetében a bőségesen rendelkezésre álló másodlagos nyersanyagból készül termék.
Természetesen a legjobb az ha nem használunk szemeteszsákot. Ha ezt meg tudod oldani, akkor cselekedj így! Használhatsz régi zacskókat, vagy újságpapírral is kibélelheted a kukát. Vagy gyűjtheted a szemetet egyenesen a kukába, és néha kimoshatod azt. Arról nem is beszélve, ha annyira hulladékmentesen élsz, hogy már nincs is szükséged kukára, erre annyit tudunk mondani: Csak így tovább! ;) Viszont ha eddig még nem jutottál el, és szükséged van a szemeteszsákokra, akár például a társasház szabályai miatt, akkor az Ecoizm szemeteszsák a legkörnyezetbarátabb megoldás!

Adatok
Arukereso.hu Export Kategória
Szemeteszsák
Gyártó
Ecoizm
Cikkszám
ZO0009
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Sivado.janosne
Sivado.janosne
2021.01.14
 - 19:30
70l-es????